VästKom verkar på den regionala arenan med frågor där nyttan blir större av att samverka regionalt än delregionalt eller lokalt.

 

VästKom är kommunernas länsgemensamma samverkansaktör, med fokus på välfärd och regional utveckling.

VästKom skapar nytta för invånarna i de 49 kommunerna i Västra Götaland och bidrar till att utveckla en dynamisk och konkurrenskraftig region.

MENY

Här har vi skapat en Rapporteringsportal när det gäller både tillgång och behov av skyddsutrustning och material.

Här rapporterar du som är kontakt- eller sambandsperson i din kommun er aktuella tillgång för kommande 7-dagars period av material som levereras via Socialstyrelsen.

Detta sker varje måndag 08:00-15:00 att vi ska kunna sammanställa er rapportering om materialbegäran, på Socialstyrelsens Rapporteringsportal, med er aktuella tillgång till skyddsutrustning/-material.

Dessutom finns här länken till material och utrustning som kommer från VG Regionen och som ni äskar direkt till VästKom. Leverans sker en gång per vecka.

Materialet lagerhålls och skickas från Skövdedepån och levereras ut till en adress som är bemannad 24/7 och som inte är en privatadress. Adressen måste vara registrerad hos Skövedepån.

  • Leveransen kvitteras vid mottagande.
  • Notera att leveransen kan vara skrymmande.


NYTT - Överskottsportalen!

Efter behov att kunna dela med sig av resurser som kommunerna har överskott på har vi skapat en sida, en anslagstavla, där ni själva sköter omfördelningen av material som ni har och som andra kan ha ett behov av.

Senast publicerad


VästKom

Box 5073 | 402 22 GÖTEBORG

info@vastkom.se


Besöksadress

Anders Personsgatan 8 | GÖTEBORG


Org.nr. 858501-2084