VästKom verkar på den regionala arenan med frågor där nyttan blir större av att samverka regionalt än delregionalt eller lokalt.

 

VästKom är kommunernas länsgemensamma samverkansaktör, med fokus på välfärd och regional utveckling.

VästKom skapar nytta för invånarna i de 49 kommunerna i Västra Götaland och bidrar till att utveckla en dynamisk och konkurrenskraftig region.

MENY

Vill du jobba med DiREKT?

VästKom har tillsammans med Västra Götalandsregionen beviljats drygt 25 miljoner kronor av Svenska ESF-rådet till projektet DiREKT. DiREKT kommer arbeta för att stärka den digitala kompetensen inom vård- och omsorgssektorn.

Vi söker nu utbildningsledare för den kommunala delen av projektet. Utbildningsledaren ansvarar för hur utbildningskonceptet planeras och genomförs tillsammans med VGRs utbildningsledare samt projektledare, enligt det grundkoncept som ESF-rådet godkänt. Tjänsten är på 100%, fram tills årskiftet 2019/2020.

Vi söker även en gemensam koordinator/kommunikatör för att säkerställa perspektiven mångfald, jämställdhet, tillgänglighet och icke-diskriminering med ett särskilt fokus på kommunikationsinsatser. Tjänsten är på 70%, fram tills årskiftet 2019/2020.

Är du intresserad av någon av ovanstående tjänster? Kom då gärna in med en intresseanmälan. Intresseanmälan lämnas till Karl Fors, karl.fors@vastkom.se, 0725-663070. Vi ser positivt om ett tjänsteköp kan göras genom nuvarande arbetsgivare

Läs mer om projektet: Pressmeddelande från Västra Götalandsregionen Länk till annan webbplats.

Se även ESFs beslutsdokument Pdf, 741 kB.

 

Prenumeration
Önskar du prenumerera på information från VästKoms hemsida eller önskar du avsluta din prenumeration?
Klicka dig vidare via prenumerationstjänsten

Senast publicerad