VästKom verkar på den regionala arenan med frågor där nyttan blir större av att samverka regionalt än delregionalt eller lokalt.

 

VästKom är kommunernas länsgemensamma samverkansaktör, med fokus på välfärd och regional utveckling.

VästKom skapar nytta för invånarna i de 49 kommunerna i Västra Götaland och bidrar till att utveckla en dynamisk och konkurrenskraftig region.

MENY

Tre nya utbildningar på gång!

Vill du veta mer om eLegitimation eller Gemensam Informationsstruktur inom vård- och omsorg? Nu anordar vi två konferensdagar i oktober som du kan anmäla dig till. Är du intresserad av informationssäkerhet? Boka då 20 oktober preliminärt för då kommer Jeanna Thorslund från SKL.

eLegitimation

21 oktober är innehållet e-legitimering. Hur påverkar det organisationer som använder eller kommer att använda e-legitimering i sina e-tjänster. Tanken med dagen är att inspireras av hur andra gjort och även ge möjlighet till erfarenhetsutbyte med kollegor.

Läs mer

Gemensam informationsstruktur inom vård- och omsorg

14 oktober handlar det om gemensamma informationsstrukturen. Hur använder vi nationella informationsstrukturen och det nationella fackspråket får vård och omsorg för att få en struktured och ändamålsenlig dokumentation?  Socialstyrelsen har uppdrag att vidareutveckla den nationella informationsstrukturen. Den senaste versionen leverades i juni.

Läs mer

Informatonssäkerhet

Anmälan kommer inom kort men boka redan nu in 20 oktober i Göteborg

 

Prenumeration
Önskar du prenumerera på information från VästKoms hemsida eller önskar du avsluta din prenumeration?
Klicka dig vidare via prenumerationstjänsten

Senast publicerad