VästKom verkar på den regionala arenan med frågor där nyttan blir större av att samverka regionalt än delregionalt eller lokalt.

 

VästKom är kommunernas länsgemensamma samverkansaktör, med fokus på välfärd och regional utveckling.

VästKom skapar nytta för invånarna i de 49 kommunerna i Västra Götaland och bidrar till att utveckla en dynamisk och konkurrenskraftig region.

MENY

Du har väl inte glömt att anmäla dig till seminarium om Nationella initiativ?

Välkomna till ett kostnadsfritt seminarium om bland annat Mina meddelanden och Svensk e-legitimation. Seminariet kommer att genomföras på två platser i Västra Götaland. 4 november i Uddevalla och 5 november i Borås.

Anna Gillquist och Ulf Palmblad SKL samt Inger Greve, Skatteverket informerar och diskuterar kring "Mina meddelanden" och e-legitimation samt andra nationella satsningar som stödjer kommuners och myndigheters kontakter med medborgare och företag.

Tag chansen att i en fördjupad diskusson samla underlag och kompetens inför ert eget kommande införande.

Agenda och anmälan »

Idag ställs krav på offentlig verksamhet om ökad säkerhet, tillgänglighet, enkelhet och snabbhet. En rad olika nationella  initiativ har tagits fram för att ge förbättrad kommunikation mellan offentlig förvaltning, kommuner, företag och medborgare. Kommuner förväntas till exempel att ansluta sig den nationella tjänsten Mina Meddelanden under 2015.  


Prenumeration
Önskar du prenumerera på information från VästKoms hemsida eller önskar du avsluta din prenumeration?
Klicka dig vidare via prenumerationstjänsten

Senast publicerad