VästKom verkar på den regionala arenan med frågor där nyttan blir större av att samverka regionalt än delregionalt eller lokalt.

 

VästKom är kommunernas länsgemensamma samverkansaktör, med fokus på välfärd och regional utveckling.

VästKom skapar nytta för invånarna i de 49 kommunerna i Västra Götaland och bidrar till att utveckla en dynamisk och konkurrenskraftig region.

MENY

Är du Boråsregionens nya samordnare för eSamhällesfrågor?

Boråsregionen Sjuhärads kommunalförbund söker ny medarbetare, samordnare för eSamordning inom området offentlig IT- och verksamhetsutveckling.

En samordnande kraft som tillsammans med företrädare från Boråsregionens åtta medlemskommuner organiserar och driver arbetet med utveckling av eSamhället sökes. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att initiera och stimulera kommunernas satsningar inom områdena eTjänster och eFörvaltning. Exempelvis genom att arbeta fram gemensamma kommunala lösningar inom områden såsom datakommunikation, säkerhetslösningar, elektroniskt arkiv, eTjänster till medborgare och näringsliv samt verksamhetsstödjande applikationer inom kommunerna.

  1. Läs mer om tjänsten och ansök via Boråsregionens webbsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..
Ansökan

Din ansökan tillsammans med meritförteckning och uppgift om löneanspråk skall vara inkommen senast 2015-06-06 via e-post till info@borasregionen.se

  1. Läs mer om tjänsten och ansök via Boråsregionens webbsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Prenumeration
Önskar du prenumerera på information från VästKoms hemsida eller önskar du avsluta din prenumeration?
Klicka dig vidare via prenumerationstjänsten

Senast publicerad