VästKom verkar på den regionala arenan med frågor där nyttan blir större av att samverka regionalt än delregionalt eller lokalt.

 

VästKom är kommunernas länsgemensamma samverkansaktör, med fokus på välfärd och regional utveckling.

VästKom skapar nytta för invånarna i de 49 kommunerna i Västra Götaland och bidrar till att utveckla en dynamisk och konkurrenskraftig region.

MENY

Dokumentation: Att ansluta till Mina Meddelanden - Leverantörsdag

Under 2017 görs det större satsningar än någonsin på Mina Meddelanden Länk till annan webbplats.. En tjänst för säker kommunikation från kommuner och myndigheter till privatpersoner och företag. Mina Meddelanden är en möjlighet för kommunerna att förbättra dialogen och skapa säkra kommunikationskanaler för att leverera post digitalt.

På GR (Göteborgsregionen) har man under 2017 påbörjat ett arbete för att öka takten mot ett införande i kommunen. Arbetet har bland annat resulterat i en kartläggning av tjänster för anslutning till Mina meddelanden. (Läs på deladigitalt.se) Länk till annan webbplats. Som ett resultat av detta bjuder vi nu in er till ett heldagsevent där du får möta både leverantörer och Skatteverket.

Den 10 maj genomfördes en leverantörsdag där 5 leverantörer visade upp sina lösningar inför en fullsatt lokal med drygt 50 deltagare.

 Presentationer från dagen

Logga in för att ta del av presentationerna


TID OCH PLATS

Plats: Göteborg

 

Tid: -

Sandra Goll-Rasmussen
Digitaliseringsstrateg Göteborgsregionen

Telefon: 0738-21 41 81
e-post: sandra.gollrasmussen@vastkom.se

Sidan är senast publicerad