Logotyp: Gå till GITS startsida

Samverkan Västra Götaland

Gemensam Information och TjänsteSamordning
49 kommuner i Västra Götaland och Västra Götalandsregionen

Logotyp: Gå till Västra Götalandsregionens startsida
Logotyp: Gå till VästKoms startsida
Logotyp: Gå till startsidan för GITS

GITS, Gemensam Information och TjänsteSamordning
49 kommuner i Västra Götaland och Västra Götalandsregionen

Nyhetsarkiv GITS


 • GITS on Tour forsätter 2020
  Kom och träffa GITS och dess medarbetare. Vi kommer under 2020 fortsätta med våra möten runt om i Västra Götaland för att möjliggöra närmare dialog och utbyte för att öka samverkan.
  Läs mer

 • Träffa GITS i Färgelanda
  Idag den 25 februari befinner sig hela GITS-gänget på Närhälsan Färgelanda vårdcentral. Kom och träffa oss på plats eller koppla upp dig via skype för att ställa frågor eller informera oss om pågående arbete i din verksamhet.
  Läs mer

 • Träffa GITS i Södra Älvsborg
  På onsdag den 11 december befinner sig hela GITS-gänget på Vårdsamverkan Södra Älvsborg. Kom och träffa oss på plats eller koppla upp dig via skype för att ställa frågor eller informera oss om pågående arbete i din verksamhet.
  Läs mer

 • Träffa GITS på Fyrbodal
  På torsdag den 14 november befinner sig hela GITS-gänget på Fyrbodals kommunalförbund. Kom och träffa oss på plats eller koppla upp dig via skype för att ställa frågor, informera oss om pågående arbete i din verksamhet.
  Läs mer

 • Glad sommar önskar GITS
  Vi vill önska alla en glad sommar när vi nu går in i semesterperioder och passa på att tacka alla kontakter och medarbetare för det arbete som ni lägger ner på att förbättra relationer och samverkan i Västra Götaland. Hoppas att ni alla får en härlig ledighet och kommer tillbaka med ny energi för ytterligare samverkan till hösten. Från och med augusti ökar vi åter takten.
  Läs mer

 • Konferens - Digitalisering i praktiken idag 28/5
  Idag genomförs konferensen Digitalisering i praktiken - Gränsöverskridande arbetssätt. Har du inte anmält dig finns möjlighet att delta på distans hela, eller del av dagen. Se program och information om deltagande på www.gitsvg.se/konferens_2019 Öppnas i nytt fönster.
  Läs mer

 • GITS on Tour
  Kom och träffa GITS och dess medarbetare. Vi kommer under våren befinna oss runt om i Västra Götaland för att möjliggöra närmare dialog och utbyte för att öka samverkan.
  Läs mer

 • Rekrytering av SIP-koordinator är klar!
  GITS är mycket glada att hälsa Jessica Ek välkommen som SIP-koordinator från och med 1 mars. Rollen är placerad i den gemensamma funktionen GITS för att verka för samtliga 49 kommuners och VGRs verksamheter.
  Läs mer

 • God Jul och Gott Nytt år - en kort resumé
  GITS vill med detta utskick önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år!2018 har varit ett händelserikt år och vi gör en kort sammanfattning nedan och tar nya tag inför 2019 med fortsatt arbete för ökad samverkan i Västra Götaland
  Läs mer
NYHETSARKIV

Adress:
Regionens Hus
40544 Göteborg

Besöksadress:
Regionens Hus
Bergslagsgatan 2
411 04 Göteborg

Kontakta GITS
gits@vgregion.se

Org Nr: 232 100 0131