VästKom, Västsvenska kommunalförbundens samorganisation, arbetar med utvecklingsfrågor på uppdrag av de fyra kommunalförbunden i Västra Götaland.

VästKom, Västsvenska kommunalförbundens samorganisation, arbetar med utvecklingsfrågor på uppdrag av de fyra kommunalförbunden i Västra Götaland.

MENY

VästKom söker administrativ samordnare/kommunikatör

Vi letar nu efter en ny kollega - som kan vara "spindeln i nätet" i vårt team!

I arbetsuppgifterna ingår:

  • Att vara ett verksamhetsnära stöd för VD och övriga medarbetare
  • Sekreterare i ett antal styrgrupper och politiska forum
  • Ansvara för interna processer och administration till stöd för såväl medarbetare samt utförare av exempelvis ekonomi- och HR-tjänster
  • Ansvara för VästKoms kommunikation via www.vastkom.selänk till annan webbplats och annan digital kommunikation med samverkansparter.

Kvalifikationer

Du ska ha relevant högskoleutbildning eller motsvarande och ha jobbat i offentlig förvaltning med någon av motsvarande arbetsuppgifter. Du ska ha god kännedom om politisk styrning och förstå samverkan i komplexa organisationer. Du är van att i skrift beskriva komplicerade frågeställningar på ett lättbegripligt sätt och Du är van att använda digitala verktyg som stöd i din kommunikation. Du har erfarenhet av att kommunicera information via hemsida eller nyhetsbrev.

Du ska vara intresserad av att tillsammans med oss utveckla VästKoms organisation, processer och rutiner. Du är en social person som bygger relationer och du är inte rädd för att hugga i med stort och smått. Du gillar att ge god service och ligga steget före. Vi söker Dig som vill vara en ” spindel i nätet” i vårt team och gillar du utveckling så är du välkommen på en spännande resa tillsammans med oss!

Anställningen är på heltid, tillsvidare och med placering i Göteborg.

Ansökan

Upplysningar lämnas av VD Ann-Charlotte Järnström tel: 0700-878610.

Ansökan med personligt brev och meritförteckning ska vara oss tillhanda senast den 30 september 2019 via e-post: ann-charlotte.jarnstrom@vastkom.se . Urvalsarbetet sker löpande så vänta inte med Din ansökan.

Välkommen med Din ansökan!

Vi undanber oss påringning från rekryteringskonsulter och annonsföretag!

KONTAKT

Ann-Charlotte Järnström
Direktör VästKom

Telefon: 0700 - 87 86 10  
e-post: ann-charlotte.jarnstrom@vastkom.se

Prenumeration
Önskar du prenumerera på information från Västkoms hemsida, eller önskar du avsluta din prenumeration?
Klicka dig vidare via prenumerationstjänsten

Telefon: 0700-87 86 10

E-post: info@vastkom.se

Postadress:
Box 5073, 402 22 Göteborg

Besöksadress:
Anders Personsgatan 8, Göteborg

Org Nr: 858501-2084